Victor Ponta, ATAC la opoziția PSD: Ei se gândesc la...

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta spune că românii vor fi dezamăgiți dacă Guvernul Dăncilă nu o să pice. Acesta spune că cei care au votat pe 26 mai au vrut să scape și de Liviu Dragnea și de Viorica Dăncilă.

"În acest moment este foarte foarte slabă și din câte m-am uitat eu la colegii din opoziție așteaptă cu mare plăcere vacanță și spun: lasă că rămâne PSD-ul, vor vedea ei. Problema e următoarea: la un moment dat cei de la PSD vor pleca ei, nu pleacă acum, pleacă în decembrie după prezidențiale. Nu pleacă în decembrie, pleacă în decembrie anul viitor, cel mai negru scenariu. Cine vine după, PNL, USR, UDMR, cine o fi, în fiecare zi practic își crează o problemă mai mare. Nu va fi la fel și peste un an, va fi mult mai rău. După care răbdarea oamenilor, și nemulțumirea, și frustrarea, o să vină foarte repede. Am avut acest gen de politică în '97, când a venit conveția democratică, s-a bucurat toată lumea, am scăpat  de PSD și dezamăgirea și supărarea a fost la fel de mare", a declarat Victor Ponta, la Digi24.

Victor Ponta spune că românii vor fi dezamăgiți dacă Viorica Dăncilă nu o să plece din funcție. 

"Mie mi se pare că nu au învățat nimic din anii trecuți, din crize. Unii dintre oamenii politici, sigur unii sunt mai noi, dar domnul Orban știe, a văzut politică, și sunt cumva: "domne, pică moțiunea marți". Inclusiv, eu am întrebat, domne de ce nu mai trageți un pic de timp să mai luăm voturi? Că eu am luat, de exemplu, am luat doi deputați de la PSD. O să mai treacă doi sau trei. "Nu, vine vacanța, vor să plece oamenii". Pâi stați, vacanța vine în iulie. "Pâi da, dar au bilete". Eu cred că din cei 9 milioane de români care au venit la vot pe 26 mai, mulți au spus: "scăpăm de Dragnea, scăpăm și de Dăncilă. Nu am venit doar să scăpăm de Dragnea." Și atunci dezamăgirea va fi foarte mare", a mai spus Victor Ponta, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel