Victor Ponta aruncă BOMBA: Este „curtat“ de PSD! „Mi-au făcut o OFERTĂ foarte tentantă - Ministru la...“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta nu ratează nicio ocazie de a o taxa pe Viorica Dăncilă. 

Viorica Dăncilă a comis un nou „offside“ gramatical, în direct, într-o emisiune televizată. Discursul său colorat cu gafe, a culminat cu încercarea lui Dăncilă de a spune că este cinstită: „Sunt un om care sunt foarte corectă”. Prilej numai bun pentru ca ironiile să înceapă să curgă la adresa premierului. Nici Victor Ponta nu a trecut pe lângă această ocazie de a o ironiza pe șefa PSD.

 Într-o altă secvență, Dăncilă a formulat o frază lipsită de logică: „Dincolo de ceea ce vrem să facem, important este la ce soluții ajungem”.

„Eu cred că există implicație din partea statului”, a mai spus premierul, făcând referire la implicarea autorităților în cazul Caracal.

 

„Vio are dreptate - dar n-am inteles nimic ????; ne confuzeaza ( sau ne confuzeste????) - ori e om ori e corecta ? Nu mai inteleg 'implicatia'????! Iar Fifi (noul ei model de brosa masculina) ne confuzeaza si mai tare: are majoritate minora sau minoritate majora?“, s-a amuzat Victor Ponta.

El spune că Viorica Dăncilă a început, în disperare de cauză, să sune toți parlamentarii Pro România în încercarea de a negocia un vot negativ la moțiunea de cenzură. 

De dimineata Vio si Fifi dau telefoane la toti parlamentarii ProRomania si se milogesc de ei sa nu voteze motiunea! Pe toti urmeaza sa ii faca ministri, presedinti de filiale judetene si le angajeaza si toate rudele pana la Gradul 4 !

Au ajuns cu lista la P - Ponta / m-au sunat si mi-au facut o oferta foarte tentanta - Ministru la Ministerul Filosofiei si Arheologiei, Presedinte la PSD Baia de Fier si un teren de golf finantat din PNDL in Parcul Circului ( ca sa merg pe jos de la mine de la bloc pana acolo)!

Oferta e corecta: am acceptat imediat si am promis ca NU votez motiunea de cenzura contra Guvernului PSD - Grindeanu ( dupa ce am zis PSD deja tipau amandoi de fericire si nu au ascultat finalul)!

Acum toti parlamentarii ProRomania suntem in cantonament si ne antrenam sa jucam golf pe terenul pe care Vio & Fifi o sa-l faca din PNDL . Am inteles prima regula - joia viitoare la Parlament 'white ball in the white hole and black ball in the black hole'“, a mai scris Vcitor Ponta.

În final, el pune „notele de subsol“ cu privire la cele afirmate mai sus.

„Ps - rog interpretul de la Guvern sa ii traduca lui Vio ce am scris mai sus; altfel o 'traduce' Fifi

Ps 2- il rog pe Ministrul Breaz sa le dea un DEX deschis la pagina cu 'pamflet' / altfel se duce diseara Vio la Ciutacu si incepe sa ma laude ca sunt om bun ca nu votez motiunea????????“, a scris Victor Ponta, amuzat, pe pagina sa de Facebook.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel