VEŞTI BUNE pentru românii din statele UE cărora le-a expirat sau urmează să le expire permisul de conducere. Anunţ OFICIAL

Andreea Cosma |
Data publicării:

Anunţ aşteptat pentru românii care lucrează în statele UE şi cărora le-a expirat sau urmează să le expire permisul de conducere. Potrivit informaţiilor publicate pe pagina Ambasadelor României în Italia şi Spania, permisele de conducere care au expirat sau urmează să expire în perioada 1 februarie 2020 - 31 august 2020 se prelungesc cu 7 luni de la data expirării.

"Astfel, începând cu data de 4 iunie 2020, în conformitate cu prevederile art. 3 alin. (1) din actul normativ european care este direct aplicabil „ (…) valabilitatea permiselor de conducere care (…) ar fi expirat sau ar urma să expire în perioada 1 februarie 2020‐31 august 2020 se consideră că este sau că a fost prelungită cu o perioadă de șapte luni de la data expirării menționată în fiecare astfel de permis de conducere", potrivit surselor citate.

Regulamentul (UE) nr. 2020/ 698 de stabilire a unor măsuri specifice şi temporare, în contextul epidemiei de COVID-19 poate fi consultat AICI.

Citeşte şi: Departamentul Consular MAE, ANUNŢ pentru români: "Call Center-ul, INDISPONIBIL. Cum pot lua cetăţenii legătura cu misiunile diplomatice"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel