Veste bună pentru fanii fotbalistului Gabriel Tamaş. Vezi decizia autorităţilor

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Fost jucător al echipei Galatasaray, Gabriel Tamaș a fost reținut în Israel pentru că a condus sub influența alcoolului. După ce a stat șapte zile în închisoare, stopperul român în vârstă de 35 de ani a fost eliberat, scrie publicaţia turcă Haberler.

Stopperul român Gabriel Tamaș a adăugat săptămâna trecută încă un episod lungii serii de scandaluri care i-au afectat viața personală. Fiind prins că a condus sub influența alcoolului, Tamaș a ajuns în închisoare.

 

Carnetul i-a fost suspendat patru luni

 

Pedeapsa jucătorului român în vârstă de 35 de ani, care a fost prins în timp ce conducea cu 205 kilometri la oră, a fost schimbată după ce a petrecut șapte zile în spatele gratiilor, în 30 de zile de arest la domiciliu. Potrivit unei știri difuzate de ziarul românesc Gazeta Sporturilor, Tamaș a scăpat de arestul la domiciliu și a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunității, fiindu-i suspendat carnetul pentru o perioadă de patru luni.

 

A fost primit cu bucurie de suporteri

 

Ziarul a mai scris că Tamaș, care riscă să ajungă direct în închisoare în cazul în care repetă infracțiunea comisă, a îmbrăcat imediat echipamentul după ce a fost eliberat și a fost primit cu multă bucurie de suporterii echipei Hapoel Haifa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel