Val de demiteri în Guvern. Premierul Orban continuă curățenia

Liviu Ludovic / 15 ian 2020, 16:46 Salveaza PDF Comentarii
gov.ro
gov.ro

Premierul Ludovic Orban a eliberat și numit în funcție mai mulți secretari de stat, în cadrul unor ministere și agenții naționale. Totodată, au fost numiți trei consilieri de stat ai Cancelariei prim-ministrului, respectiv Gigel Caliga, Mihaela Bratulescu și Dan Ștefan Meran. 

În cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat, Adrian Petcu și numiți Norocel-Pompiliu Stroe ca secretar stat și Dan Stan ca subsecretar de stat.

În cadrul Ministerului Apărării Naționale, a fost numit secretar stat și șef al departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu.

Tudor Polak a fost numit secretar de stat al Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Mihai Eleodor Mandreș la Ministerul Finanțelor și Augustin Cătălin Iapă la Ministerul Lucrărilor Publice.

Ministerul Educației și Cercetării, Cătălin Constantin Voinea-Mic a fost numit președinte secretar de stat.

Gigel Caliga, Simona Mihaela Bratulescu și Dan Ștefan Meran au fost numiți consilieri stat ai Cancelariei prim-ministrului.

Andreea-Maria Arcan-Apostol a fost eliberată din funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, iar Violeta Vijulie, numită subsecretar de stat al Agenției.

Marius Sebastian Ionescu a fost eliberat din funcția de președinte subsecretar de stat al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Emanuel Victor Piciu a fost numit membru Consiliu de administrație și subsecretar de stat al Agenției Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Cosmin-Liviu Pătrânjan a fost numit inspector general adjunct antifraudă în cadrul Direcției generală antifraudă fiscală din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Ioan Alexandru Zarug a fost numit vicepreședinte subsecretar de stat al Autorității Naționale Sanitare Veterinare pentru Siguranța Alimentelor.

Claudiu Mădălin Giurcău a fost numit vicepreședinte subsecretar de stat al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Rodin Traicu a fost eliberat din funcția de președinte secretar stat al Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare, iar Gheorghe Ioniță numit în aceeași funcție.

Deciziile publicate în Monitorul Oficial.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy