USR-PLUS, mobilizare pentru MAZILIREA lui Nicolicea. Mesaj pentru Iohannis

Narcis Popa |
Data publicării:

Liderii Alianţei USR PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, îi cer preşedintelui Klaus Iohannis să nu accepte numirea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

"Eugen Nicolicea este unul dintre autorii asaltului PSD împotriva Justiţiei, un impostor fără pregătire juridică temeinică, o bătaie de joc pentru această funcţie atât de importantă în statul român. Nicolicea este direct responsabil pentru eliberarea din puşcării înainte de termen a peste 14.000 de infractori, printre care tâlhari periculoşi şi violatori, dintre care 700 s-au întors la închisoare după comiterea unor noi infracţiuni", spun reprezentanţii Alianţei, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei are un singur scop - adoptarea ordonanţelor de urgenţă ''care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul numirilor fictive''.

"Nicolicea, pericol pentru siguranța familiilor" 

 

"Acest om în această poziţie este un real pericol pentru siguranţa familiilor noastre şi pentru sistemul juridic din România. Nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei are un singur scop - adoptarea ordonanţelor de urgenţă care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul numirilor fictive. Alianţa USR-PLUS va face totul pentru a ne asigura că Liviu Dragnea nu va reuşi să scape de lege", se menţionează în comunicat.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader. În locul acestora au fost agreate ca propuneri deputatul Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel