USR lansează CRITICI DURE la adresa lui Klaus Iohannis: "DEZONORANT!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Deputatul USR Stelian Ion a calificat, miercuri, drept "dezonorantă" pentru preşedintele Klaus Iohannis numirea miniştilor de Interne şi Externe, Nicolae Moga şi Ramona Mănescu.

"Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României", a scris Stelian Ion, pe Facebook.

Potrivit lui Moga, "e o comicărie de teatru absurd ca, în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste Poliţie. La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase. (...) Şi la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei. Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?"

Citeşte şi: Noii miniştri au depus jurământul într-o CEREMONIE - FULGER la Palatul Cotroceni

O reacţie dură a avut şi Clotilde Armand, care cere explicaţii preşedintelui pentru aceste numiri.

"Sper să ne explice președintele Klaus Iohannis de ce a acceptat propunerile PSD-ALDE. Știți de ce? Pentru că ministerul de Interne va fi condus de omul lui Mazăre și la Externe este doamna cu retocedările ilegale din Capitală. Balisticul Mihai Fifor, licenţiat în filosofie, a fost numit viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice. Cetățenii merită o explicație, dle președinte", a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, numirea lui Nicolae Moga în funcţia de ministru al Afacerilor Interne şi a Ramonei Mănescu - ministru al Afacerilor Externe, precum şi a lui Mihai Fifor - vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Aceştia au depus, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel