Ursula von der Leyen: "Persoanele în vârstă ar putea fi izolate până la sfârşitul anului. E o problemă de viaţă şi de moarte"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Ursula von der Leyen, primele gânduri despre moartea Reginei Elisabeta
Ursula von der Leyen, primele gânduri despre moartea Reginei Elisabeta

Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului pentru a le proteja de coronavirus, a declarat sămbătă şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit cotidianului The Guardian.

„Fără un vaccin, trebuie să limităm cât mai mult contactul cu persoanele în vârstă”, a declarat șefa CE pentru cotidianul german Bild.

„Ştiu că este dificil şi că izolarea este o povară, dar este o problemă de viaţă şi de moarte, trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem răbdare”, a adăugat aceasta.

Citeşte şi: Pensionarii ar putea să aibă alte ore de ieşire din casă după aglomeraţiile din pieţe, anunţă Bogdan Despescu (MAI)

„Copiii şi tinerii se vor bucura de mai multă libertate de mişcare mai devreme decât persoanele în vârstă şi cei cu condiţii medicale preexistente”, a spus şefa CE.

Ea a mai spus că speră că un laborator european va dezvolta un vaccin până la sfârşitul anului.

Pentru a se asigura că oamenii pot fi vaccinaţi rapid, autorităţile sunt deja în discuţii cu producătorii de vaccinuri pentru a se pregăti pentru o producţie la scară mondială, a adăugat von der Leyen.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel