Universitatea București suspendă cursurile până pe 29 martie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Universitatea din București suspendă cursurile și activitatea „față în față” începând de astăzi, de la ora 14:00, până la data de 29 martie, ora 24:00, a anunțat decanul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării (FJSC), Antonio Momoc.

Tutoratul ID-IFR din weekendul 14-15 martie 2020 va fi reprogramat la o dată pe care o vom comunica ulterior, a anunțat, miercuri, Momoc, pe un grup de Facebook al studenților de la FJSC.

„Cursurile FJSC se vor susține online în acestă perioadă prin mijloace de comunicare electronice la distanță, astfel: la programul ID-IFR suporturile de curs sunt urcate pe platforma edocemus.ro, iar profesorii vor utiliza (acolo unde este cazul și dețin drepturile de autor) aceste materiale și pentru studenții programului cu frecvență prin transmiterea acestor materiale (lecții de curs aferente perioadei de suspendare) pe grupurile de Facebook (inclusiv grupul FJSC și pagina FJSC) sau pe email către reprezentanții studenților în Consiliu, către șefii de an și de grupe. Acolo unde nu există suport de curs electronic vor fi comunicate materiale pdf scanate, materiale video, prezentări ppt sau orice alt material conceput de către cadrul didactic pt cursurile și seminariile aferente perioadei de suspendare. Studenții vor transmite temele la deadline (termenele de predare în multe cazuri au fost deja fixate) fie pe platforma edocemus.ro (studenții ID-IFR), fie individual pe email (studenții IF) către cadrele didactice", anunță decanul Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București.

 

„Activitatea administrativă continuă”

 

Toate orele care nu se susțin online vor fi recuperate ulterior, mai spune sursa citată.

„La nivel de facultate se constituie un Grup operativ al activităților online alcătuit din Decan, Director Departament ID-IFR, Directori departamente, specialist IT, Prodecan cu studenții. Activitatea administrativă continuă în această perioadă. De asemenea, programul de consultații individuale (mai ales pentru coordonarea lucrărilor de licență, master, doctorat) rămâne deschis", conform profesorului Antonio Momoc, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel