Ungaria. Un român și-a ucis prietenul în bătaie pentru că i-a mâncat bucatele. Pedeapsă exemplară pentru criminal

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ungara. Un român și-a ucis prietenul în bătaie, pentru că i-a mâncat bucatele. Pedeapsă exemplară pentru criminal.
Ungara. Un român și-a ucis prietenul în bătaie, pentru că i-a mâncat bucatele. Pedeapsă exemplară pentru criminal.

Un român care a lucrat ani de zile ca muncitor ocazional la fermele de la periferia orașului Balástya este acuzat de vătămare cauzatoare de moarte, după ce și-a bătut, fără milă, un prieten.

 

Potrivit informațiilor prezentate în instanță, criminalul român și-a surprins prietenul în timp ce îi mânca din bucate, așa că s-a enervat și l-a luat la bătaie.

L-a lovit de mai multe ori în față, până când victima a căzut. Românul însă nu s-a oprit și a continuat să-l lovească și cu piciorele în spate și gât. Românul s-a calmat într-un final, însă a fost prea târziu pentru victima sa. Bătaia a fost atât de cruntă, încât victima a murit din cauza rănilor, potrivit publicației origo.hu.

Parchetul l-a acuzat pe român de vătămare cauzatoare de moarte. Instanța maghiară l-a condamnat pe român la 7 ani de închisoare și l-a expulzat din Ungaria pentru 10 ani. Hotărârea nu a fost definitivă și a fost atacată cu recurs. Procurorii Parchetului General Seghedin recomandă instanței de fond menținerea hotărârii în primă instanță. Aceștia pot lua o decizie finală în caz la Comisia de judecată din Szeged.

Un alt român a fost condamnat la șapte ani de închisoare după ce, la jumătatea lunii iunie a anului trecut, a violat o femeie, care se îndrepta spre casă în Krisztina körút. 

Ungaria. Un român a violat o femeie, pe care a atacat-o în scara blocului

 

Tribunalul districtual central din Buda a condamnat un român, în vârstă de 30 de ani, la șapte ani de închisoare după ce, la jumătatea lunii iunie a anului trecut, a violat o femeie, care se îndrepta spre casă în Krisztina körút. 

În plus, potrivit rechizitoriului, violatorul  român, care crește singur un copil minor, a fost expulzat din Ungaria, timp de șase ani.

Potrivit acuzării, românul a abordat-o pe femeie în drum spre casă, la colțul dintre Krisztina körút și Csaba utca, în noaptea de 18 iunie 2021, și a început o conversație cu ea. Inițial, femeia a răspuns la întrebările suspectului, apoi a considerat conversația neplăcută și a încercat să îl îndepărteze.

Victima a început să meargă mai repede ca să scape de suspect, însă acesta a continuat să o urmărească. Când a ajuns în apropiere casei, victima a început să alerge, în încercarea de a scăpa de acuzat. Cu toate acestea, bărbatul a atacat-o în scara blocului. Bărbatul a tras-o la pământ, a început să o sugrume și să o violeze, scrie 24hu.

În timpul agresiunii brutale, victima și-a rupt și un deget. Fiind arestat, bărbatul a negat fapta și a susținut că a făcut-o cu acordul ei. Cu toate acestea, dovezile au infirmat afirmațiile agresorului.

La stabilirea pedepsei, instanța a luat în considerare ca și circumstanță atenuantă faptul că bărbatul își creștea singur copil minor, în timp ce circumstanța agravantă a fost dată de antecedentele sale penale și de faptul că a comis infracțiunea pe timp de noapte și în timpul unei anchete penale. Hotărârea nu este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel