Una dintre cele mai mari bănci din România închide peste 100 de casierii şi reduce programul altora 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bani_teanc
bani_teanc

Una dintre cele mai mari bănci din România a anunţat că va închide, in luna noiembrie, 129 dintre casieriile sale din ţară şi ca va reduce programul altora.

"Raiffeisen Bank anunţă că începând cu luna noiembrie, aproximativ o tremie (129) dintre agenţiile sale vor intra în era "Viaţa fără CA$H". Asta înseamnă ca operaţiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, în zona 24H, existentă în fiecare unitate", a anunţat banca, potrivit adevarul.ro.

Operaţiunile cu numerar, care se făceau la ghişeu, vor putea fi făcute cu ajutorul maşinilor multifuncţionale (MFM), sau vor exista variante alternative online (Raiffeisen Online, Smart Mobile, Colectare). Angajaţii băncii vor ajuta clienţii să înveţe să utilizeze aceste canale alternative de plată. În cazul în care nu exista o soluţie alternativa pentru o operaţiune ce implică bani cash, clienţii vor fi directionaţi către cea mai apropiata agenţie Raiffeisen Bank.

Operaţiunile care se pot face la MFM: depunere si retragere de numerar, în lei, în şi din conturile proprii; Plata ratelor (lei); Plata facturi utilităţi; Depunere lei în contul terţilor (clienţi Raiffeisen Bank); Operaţiuni de schimb valutar (euro/USD in lei); Mini-extras de cont; Interogare sold; Schimbare PIN; Deblocare PIN (pentru cardurile Mastercard); Primire bani prin Western Union.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel