Un teleormanean protestează de unul singur, în fieful lui Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Daniel Tuinete,  electrician din Turnu Magurele protestează de mai multe săptămâni de unul singur,  în fața Hotelului Turris, proprietatea familiei Dragnea. 

"Faptul că un singur om deranjează e foarte motivant să continui.Eu vreau să știe Dragnea ca orașul nu e mort și nu i-a călcat pe toți pe cap", a declarat Tuinete.


Î
ntr-un interviu acordat pentru Liber in Teleorman, Daniel Tuinete spune cum a ajuns zona Turnu Măgurele după atâția ani de domnie pesedistă.

"Numărul copiilor s-a redus dramatic, pensionarii și femeile au rămas. In rest, tineretul care ar putea munci a plecat, pentru că tinerii nu au ce să facă aici. Combinatul e pe butuci. Deci e un oraș mort... Cum cineva care a adus judetul ăsta aici vrea să conducă țara? Să salveze România? E aberant", a declarat Tuinete.

Daniel Tuinete sta câte o oră în stradă, cu diverse pancarte in mâna, anunță ziare.com.

"Si astazi am fost vreo oră în fața hotelului Turris și un biciclist s-a oprit și m-a întrebat: 'Bă baiatule, dar ție nu ți-e frică?'. 'Frică de ce?', l-am intrebat. 'De ăștia', mi-a răspuns. Si i-am spus că suntem în democrație și că eu asa sper, ca înca ai dreptul să protestezi în Teleorman. Chiar și singur. Nu poluez fonic, nu arunc ouă, am câteva mesaje pe care le transmit.
Prima dată când am ieșit am fost abordat de mai multi angajați ai hotelului. Mi-au recomandat să merg în altă parte. 'Ei, lasă c-o să pleci tu', mi-a spus. Jandarmeria mă supraveghea. Ulterior, m-am și împrietenit cu jandarmii care mă păzeau. Faptul că un singur om deranjează e foarte motivant să continui. Eu vreau să știe Dragnea ca orașul nu e mort și nu i-a călcat pe toți pe cap", a declarat el in interviul citat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel