Un tânăr din Vâlcea va fi PREDAT autorităţilor germane. Era căutat la nivel european

Andreea Cosma |
Data publicării:

Poliţiştii vâlceni au arestat un tânăr de 29 de ani din comuna Suteşti care era căutat de autorităţile din Germania pentru furtul unui tractor de la o fermă agricolă din Osterhofen, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, un judecător din cadrul Tribunalului Districtual din Deggendorf a emis pe numele bărbatului un mandat european de arestare, el fiind depistat de autorităţile din Vâlcea în localitatea natală.

"Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 242, alin. 1, din Codul penal german, constând în aceea că, în dimineaţa zilei de 24 mai a.c., în jurul orei 04.00, a sustras de la o fermă agricolă, din Osterhofen, un tractor în valoare de peste 20.000 de euro, folosind o cheie de contact originală, sustrasă de pe panoul de chei al fermei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabi Popescu.

Tânărul a fost ridicat de poliţişti marţi, de la domiciliu, în prezent, el aflându-se la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, în vederea predării către autorităţile judiciare din Germania. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel