Un șofer și-a abandonat mașina stricată în Pasajul Unirii și a plecat pe jos la muncă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un șofer și-a abandonat mașina stricată în Pasajul Unirii și a plecat pe jos acasă / Foto: Captură video TikTok
Un șofer și-a abandonat mașina stricată în Pasajul Unirii și a plecat pe jos acasă / Foto: Captură video TikTok

Un șofer a blocat în această dimineață traficul din Pasajul Unirii, după ce și-a abandonat mașina stricată în mijlocul drumului.

Pe imaginile publicate de primarul Sectorului 4 se poate observa cum în jurul orei opt dimineața, când aglomerația din București este deja la cotă maximă, acest bărbat a provocat haos în tot centrul Bucureștiului. 

Se poate vedea în filmarea de mai jos, ora exactă la care a avut loc întâmplarea nefericită, atât pentru șoferul mașinii stricate, cât mai ales pentru cei blocați în trafic dn cauza lui. Astfel, vehiculul a început să prezinte probleme la ora 08:40. După câteva încercări de a reporni mașina buclucașă, bărbatul s-a lăsat bătut, așa că a decis să își continue drumul, fără mașină.

 

Bărbatul și-a luat bunurile din mașină și a plecat

 

A lăsat mașina pe banda unu și a luat-o la pas, cel mai probabil spre locul de muncă, unde nu ar fi vrut să întârzie. Un haos imens s-a produs în urma lui, mașinile de pe banda blocată încercând să își facă loc pe banda doi. 

Cu toate că incidentul a produs mai mult ca sigur o grămadă de nervi, Pasajul Unirii este cunoscut pentru mai multe probleme, așa că oamenii deja au ajuns să se aștepte la asta. Clipul postat pe TikTok a strâns într-un timp foarte scurt sute de aprecieri și zeci de comentarii. 

 

 

@primardanielbaluta Mersul pe jos face piciorul frumos #pasajunirii ♬ Oh No - Kreepa

 

Părere oamenilor este împărțită

 

Unii au comentat despre comportamentul neadecvat al șoferului, însă s-ar părea că cei mai mulți au semnalat încă o dată că pasajul are probleme și nu este construit bine.

„Cel mai probabil i s-a stricat mașina și a iești afară să sune la platformă, că înăuntru nu este semnal”, a scris un internaut. Altul a adăugat: „De când s-a reabilitat pasajul ăla numai tâmpenii se întâmplă”.

De sigur, nu au lipsit nici comentariile ironice la adresa șoferului ghinionist.

„Cred că este scumpă parcarea acolo”, scrie o persoană. „I-a fost frică să nu atingă tavanul”, a glumit cineva, făcând legătură la unul dintre ultimele accidente care au avut loc la Pasajul Unirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel