Un șofer de microbuz școlar a fost prins beat la volan. A vrut să fugă de poliție 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un șofer de microbuz școlar din Caraș-Severin, a fost prins la volan. Acesta a încercat să fugă de polițiști când și-a dat seama că va fi controlat. 

Bărbatul are 37 de ani și este din localitatea Boșca, județul Caraș-Severin. Acesta a fost prins beat la volan, în timpul unui control de rutină. Bărbatul i-a văzut pe polițiști și a făcut brusc dreapta, încercând să scpae de control. 

Polițiștii l-au văzut însă și au plecat după el. În momentul în care a fost pus să sufle în aparatul etilotest, oamenii legii au văzut că acesta avea o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul respirat. 

Șoferul a reușit să fugă doar 50 de metri de poliție

Șoferul nu a apucat să fugă foarte mult, însă nici nu a insistat. Când a văzut că nu mai are șanse de scăpare, acesta s-a resemnat, după cum explică polițiștii. 

„La vederea echipajului de poliție conducătorul microbuzului a virat dreapta cu scopul de a se sustrage verificărilor, acesta fiind oprit după circa 50 de metri, pe strada lăturalnică. După testarea cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus imediat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, informează Poliția Caraș-Severin.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, bărbatului fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel