Un socru de coșmar. Maria și cumnatul ei au fost uciși de cel căruia îi spuneau tată: „Erau amanți!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O crimă  de onoare ar fi în spatele sfârșitului lui Luigi și Maria, cumnații împușcați mortal de socrul lor. Un fir macabru îi leagă pe Luigi Cammisa și Maria Brigida Pesacane, împușcați la câteva minute distanță unul de celălalt, de Raffaele Caiazzo. Cei doi lasă în urmă fiecare câte doi copii orfani și familii mult prea încărcate de durerea doliului și a gestului făcut de cel căruia îi spuneau tată.

O crimă de onoare, o răzbunare pentru a apăra onoarea familiei, în 2023. Acesta pare să fie contextul dublului asasinat care a avut loc astăzi, 8 iunie, în Sant'Antimo (Napoli). Victimele sunt Luigi Cammisa, un muncitor în construcții în vârstă de 29 de ani, căsătorit și tată a doi copii de 2 și 7 ani, și Maria Brigida Pesacane, căsătorită și mamă a doi copii de 2 și 4 ani. El este găsit mort în Piazza Sant'Antonio, iar ea într-un apartament din Via Caruso. Cele două cadavre sunt descoperite în câteva minute. Cei doi - se descoperă curând - sunt cumnați. Încătușat pentru dublul asasinat este Raffaele Caiazzo, socrul celor doi (copiii săi sunt soțul și soția victimelor). Bărbatul ar fi acționat pentru că bănuia o relație extraconjugală între cei doi.

Luigi Cammisa și Maria Brigida Pesacane, uciși ieri această dimineață la Sant'Antimo, în provincia Napoli, erau căsătoriți cu doi cumnați, Anna și Alfredo Caiazzo, copiii lui Raffaele. El ar fi fost cel care a ținut arma în mână și i-a ucis, cu aceeași armă, dar în locuri diferite. Bărbatul s-a predat la cazarma carabinierilor la câteva ore după crimă. 

Maria și cumnatul ei, uciși în Italia de cel căruia îi spuneau tată

 

"Erau iubiți, dar l-am ucis doar pe el“, a mărturisit Raffaele după ce s-a predat. "Îmi amintesc că l-am împușcat pe Luigi, apoi nimic mai mult". Iar arma nu a fost găsit.

Ambele victime aveau copii mici. Luigi, muncitor în construcții, în vârstă de 29 de ani, lasă în urmă o fetiță de șapte ani și un băiat de patru ani. Doi erau și copiii gospodinei Maria Brigida Pesacane, unul de patru ani și cel mai mic de doar doi ani: mama, găsită fără viață în locuința sa din Via Caruso, ar fi fost ucisă sub ochii lor.

Socrul credea că cei doi erau amanți și îi trădau pe copiii săi

 

Pe măsură ce treceau orele, apăreau noi detalii despre dinamica crimei și se contura o ipoteză pentru mobilul crimei: Raffaele Caiazzo i-a acuzat pe soții copiilor săi că aveau o aventură. 

Potrivit reconstituirii făcute de carabinieri, furia criminală a fost declanșată la scurt timp după zori, în jurul orei 6.30, când Raffaele Caiazzo și-a interceptat ginerele pe stradă în timp ce se îndrepta spre serviciu. După ce l-a împușcat mortal în Piazza Sant'Antonio, el s-ar fi îndreptat spre casa nurorii sale, știind că o va găsi acolo. De asemenea, el ar fi tras mai multe focuri de armă asupra femeii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel