Un român și-a ucis fratele geamăn cu 30 de lovituri de cuțit. I-a spus vecinului: "Hai să-ți arăt ceva ce n-ai mai văzut niciodată"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
injunghiat_cutit
injunghiat_cutit

Un bărbat de 50 de ani din comuna Unțeni, județul Botoșani, și-a ucis fratele geamăn după ce a băut diluant. Acestuia i s-a făcut rău după ce a consumat băutura toxică, dar a refuzat să meargă la spital.

Câteva ore mai târziu, și-a chemat un vecin în casă pentru a-i arăta o scenă cumplită: "Hai sa-ti arăt ceva ce n-ai mai văzut niciodată". Cei doi frați gemeni de 50 de an nu erau cunoscuți de vecini că fiind violenți.

În cursul zilei de marți, unul dintre ei a băut diluant. La scurt timp, în jurul prânzului, i s-a făcut rău iar un vecin a chemat o ambulanță. Bărbatul a refuzat însă să plece cu ambulanta la spital, transmite Antena3. 

Câteva ore mai târziu, bărbatul a mers acasă și și-a omorat fratele geamăn într-un mod sângeros și violent. Acesta i-a aplicat 30 de lovituri de cuțit în zona capului, după care a mers la un vecin să-i arate ce a făcut: " hai să ți arăt ceva ce n-ai mai văzut niciodată".  Vecinul a alertat poliția care l-a ridicat deja pe bărbat pentru a-l duce la audieri.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel