Un român s-a SPÂNZURAT după ce a fost amendat că nu avea declarație pe propria răspundere

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Poliția Română
Sursa foto: Facebook @Poliția Română

Un bărbat din Vaslui, în vârstă de 53 de ani, a vrut să îşi pună capăt zilelor după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că nu avea declaraţia pe propria răspundere.

Bărbatul a fost găsit într-o magazie de fratele său, care a alertat poliţia, apoi a tăiat frânghia şi a încercat să îl resusciteze cu masaj cardiac.

Echipa medicală sosită la faţa locului a reuşit să îl salveze şi l-au transportat la Spitalul Judeţean Vaslui după zeci de minute de manevre de resuscitare.

Acolo, medicii i-au prelevat probe şi au constatat că acesta are coronavirus.

Fratele bărbatului le-a spus între timp poliţiştilor că acesta a suferit un şoc după ce a fost amendat de două ori pentru că a ieşit fără declaraţie pe propria răspundere şi i-a spus doar că merge afară să se plimbe pentru că nu poate dormi. Îngrijorat că nu se mai întoarce în casă, a mers să îl caute. Cei doi au o situaţie materială modestă.

Bărbatul a fost transferat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID-19.

„Persoana în cauză a fost depistată de un echipaj de poliţie şi în data de 18 aprilie, în afara perimetrului locuinţei, fără a avea declaraţie pe proprie răspundere, ocazie cu care s-a aplicat un avertisment. În data de 20 aprilie, aceeaşi persoană a fost identificată din nou în afara locuinţei, fără a deţine document care să justifice deplasare, ocazie cu care s-a aplicat sancţiunea contravenţională în cuantum de 2.000 de lei”, a precizat Loredana Stavăr, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui, pentru Adevărul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel