Român prins cu mai multe bijuterii la frontieră: A declarat că el le-a furat din Austria; nimeni nu le caută. Poliția cere ajutorul populației

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția din localittea austriacă Zwettl face un apel către public pentru a găsi proprietarii unor bijuterii și monede confiscate de la un cetățean român în vârstă de 32 de ani. Conform rapoartelor, individul a fost oprit de polițiști când se îndrepta spre România, iar în posesia sa au fost descoperite mai multe obiecte de valoare, inclusiv bijuterii și monede.

Un român a fost oprit în timp ce încerca să treacă granița către România, fiind surprins de polițiști cu o serie de bijuterii și monede în posesie. Suspectul ar fi declarat că aceste bunuri le-ar fi furat din Zwett, Austria.

În prezent, poliția face apel către public în căutarea proprietarilor legitimi ai acestor obiecte valoroase.

Conform informațiilor furnizate de poliție, un cetățean român în vârstă de 32 de ani a fost supus unui control de către autoritățile române la trecerea frontierei către România, în data de 12 ianuarie. În urma percheziției, au fost descoperite și confiscate mai multe bunuri de valoare, printre care se numără bijuterii și monede.

Potrivit declarațiilor poliției române, individul în cauză a susținut că ar fi sustras aceste bunuri din Zwettl. Cu toate acestea, până în prezent, nu s-a reușit atribuirea acestor bijuterii niciunui loc anume de unde ar fi fost sustrase.

La cererea procuraturii din Krems, autoritățile au autorizat publicarea fotografiilor bijuteriilor în vederea identificării posibililor proprietari, potrivit Noen.at.

Pentru a facilita procesul de recuperare a bunurilor, persoanele care au fost victime ale furtului sau care dețin informații relevante despre proprietarii bijuteriilor sunt îndemnate să ia legătura cu Poliția din Zwettl la numărul de telefon 059133-3470. Este important ca aceste bunuri să fie restituite celor legitimi, iar contribuția cetățenilor poate fi crucială în această investigație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel