Povestea emoționantă a românului care n-a intrat la serbarea fiicei, rușinat de cum era îmbrăcat: "Nu ar trebuie să existe așa ceva!!!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Povestea unui angajat al ADP Sector 3 îi impresionează pe români, care se mobilizează pe Facebook pentru a-l ajuta pe el și familia sa. Situația sa a fost făcută publică, pe Facebook, de unul dintre părinții veniți la serbarea de Crăciun desfășurată la Școala Specială Nr. 5. 

Tatăl unei fete de la Școala Specială Nr.5 din București nu a vrut să intre în clasă la serbarea de Crăciun la care participa fiica sa, fiind rușinat de uniforma pe care o purta. Bărbatul se învoise câteva ore pentru a participa la eveniment.

Povestea sa a fost făcută publică pe Facebook de tatăl unui alt copil participant la serbare, care a intrat în vorbă cu el în timp ce se aflau pe hol. Postarea a devenit rapid virală, oamenii întrebând în comentarii cum pot face o faptă bună de Sărbători. Cel care a postat pe Facebook nu cerut ajutorul oamenilor, iar inițial nu a publicat niciun cont IBAN și nici o adresă, ci doar povestea lucrătorului de la ADP Sector 3. 

"Nu ar trebuie sa exista asa ceva!!! Nu asemenea probleme pt un singur om!!!

Va explic pe scurt...Astazi am participat la serbarea de Craciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Scoala Speciala nr. 5. Startul serbarii a intarziat deoarece o asteptam pe Nicoleta... A sosit intr-un tarziu alaturi de tatal ei, un om simplu, SLAB rau si imbracat in costum de lucrator la ADP Sct. 3...

Omul s-a invoit probabil de la munca cateva ore sa fie alaturi de fata...

Nu a intrat in sala de clasa, rusinat probabil de cum este imbracat, si a ramas pe hol...

Am intrat in vorba cu el si am aflat asa:

- Are 5 copii acasa, Nicoleta fiind o fata cu probleme locomotorii, si mentale... mi-a spus ca are 9 pareze...merge foarte greu

- El urmeaza sa-si piarda mana stanga, de la cot in jos, din cauza unui accident suferit, care i-a sectionat tendoanele... Misca doar 2 degete si asa face curat pe strada.. Imi explica cum tine matura... Nu stiu ce fel de accident a suferit, dar spune ca deja are cangrena si in scurt timp va merge sa o amputeze...

- Sotia lui nu munceste si are grija de copii si de fata cu nevoie speciale

- Are 30 ani de vechime in munca pe strada, si un salariu de doar 1500 lei pe luna in mana... spera la o marire... mi-a recunoscut ca are zile in care nu mananca nimic, pt ca sa poata hranii copiii...Nu mintea, este FFF slab.

- Pe 23 este ziua lui de nastere...si spunea ca de craciun nu are mai nimic de pus pe masa

EU NU VA CER NIMIC... eu o sa ma duc in zilele urmatoare sa-i duc un pachet si ceva bani...cat pot si eu... Fratele meu o sa ma ajute si el...

Eu ma plang de problemele prin catre trec in perioada asta, dar Dumnezeu mi-a aratat ca sunt oameni mult mai necajiti decat mine... Stiu , sunt si alti oameni poate mult mai nevoiasi decat Marius (asa il cheama), dar el mi-a iesit in cale, iar eu o sa-l ajut.

Va urez sarbatori fericite...

P.S. Am uitat sa spun ca sta cu chirie...1000 lei pe luna chiria, si 1000 darile...", scrie Ionuț Zărescu pe Facebook.

La insistențele utilizatorilor, bărbatul și-a făcut publice conturile bancare unde cei care doresc pot face o donație pentru a-l ajuta pe Marius.

marius-lucrator-adp-sector-3

Românii s-au mobilizat pentru a-l găsit pe tatăl copleșit de probleme

 

Impresionați de situația bărbatului, unii dintre cei care au văzut postarea s-au mobilizat pentru a-l găsi sau pentru a face rost de un cont bancar al acestuia unde pot face donații. Alții au confirmat că-l cunosc și că e un om muncitor.

Iată doar câteva dintre comentarii:

"Il cunosc pe om e de la mine din cartier chiar asa este saracu muncea pana seara tarziu vara pe la lume"

"O adresa in privat a domnului? Sa ii facem o bucurie de ziua lui"

"Poti da detalii despre ceilalti copii? Despre mama, poate ajutam si cu alte lucruri, pe lângă bani.Si unde locuiesc.Mulțumesc"

"Si eu o cunosc personal pe una dintre fetițe Beatrice si m a impresionat este un copil tare bun, este in clasa cu fetița mea mai mica Maia si de Mos Nicolae le am facut un pachet generos cu dulciuri, si am fost foarte fericita ca am facut o fericita si mai are un frate mai mic la pregătitoare cred"

"Aleea Cioplea Sec3 îl Gasiți aici Sector 3 Vizavi de Răsărit de Soare toată ziua printre blocuri aici locuiește toată ziua da cu Matrura. Punct Reper (SoftAuto)"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel