Un român l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo: „Ca jucător, este foarte mare, dar are un ego mai mare decât el”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cristiano Ronaldo este oficial cel mai bine plătit fotbalist din lume
Cristiano Ronaldo este oficial cel mai bine plătit fotbalist din lume

Marian Spânu este cu siguranță cel mai mare fan al lui Real Madrid și a reușit datorită pasiunii sale imense să își îndeplinească unul dintre visele pe care toți iubitorii de fotbal l-au avut măcar o dată: a ajuns în casa lui Cristiano Ronaldo. Însă, experiența nu a fost tocmai cea la care se aștepta. 

Marian Spânu este plecat în Spania încă din 1992 și a reușit să devină unul dintre cei 2.000 de socios cu drept de vot la echipa de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid. 

Marian Spânu a avut ocazia să ajungă în casa lui Cristiano Ronaldo (37 ani), de la Madrid. Acesta a povestit tot ce s-a întâmplat acolo și cum uneori viața te dezamăgește chiar dacă îți întâlnești idolul. Conform Sport.ro, egoul superstarului portughez este mult prea mare.

 

„Ronaldo, ca jucător, este foarte mare. Dar are un ego mai mare decât el.”

 

„Din întâmplare, eu am fost la el în casă. Am fost la el acasă pentru că acum ceva vreme și-a făcut o sală de petrecere. I-am făcut o modificare în garaj, de 10 camere.

Eu am lucrat cu o firmă din asta de pune rigips. De atunci am zis că trebuie să îi văd partea fotbalistică, pentru că altfel încep să îl urăsc. Era foarte rece, niciun pic de respect. Eu cred că și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac odată.

Când un om își uită originea, partea umană nu mai există. Eu sunt plecat din România de atâția ani, aș putea să vorbesc și eu o română stricată, să par important. Trăiesc de 21 de ani numai în Spania. Vorbesc și engleză și germană, aș putea să vorbesc amestecat. Încă am vocabularul meu românesc și pur, nu încep să mă prostesc”, a declarat Marian Spânu pentru gsp. 

 

Cristiano Ronaldo, o gazdă dezinteresată

 

De asemenea, Marian Spânu a mai avut de adăugat că fotbalistul nu a fost deloc amabil cu muncitorii, în condițiile în care afară era o căldură de peste 40 de grade, iar Cristiano Ronaldo nu a avut amabilitatea de a le oferi măcar un pahar cu apă muncitorilor. 

„Am fost decepționat. Era o căldură îngrozitoare. Erau 40 și ceva de grade afară. Eu am fost și la alți oameni mai puțin bogați decât Cristiano Ronaldo. Vara, aici se spune că dacă ceri un pahar de apă sunt obligați să îți dea.

Eu am fost la oameni care îți puneau lăzi frigorifice pline cu apă, bere, sucuri. El nu a pus acolo nimic. El avea încă o parcelă acolo, lipită de terenul acesta. Trebuia să mergi acolo să dai drumul la un furtun să iasă niște apă, nu rece. 

Mi s-a părut inuman, practic. Acolo erau o căruță de muncitori. Nu a cerut nimeni, dar mi s-a părut normal să pui o mașină de apă, sau un frigider cu apă, sau un frigider în care să poate să își pună omul apa. Eu am stat puțin, cred că două săptămâni, mi-am făcut partea mea.

S-au făcut 10 camere acolo, un bar, o sală de discotecă, undeva la subsol”, a mai povestit Marian Spânu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel