Un român și-a împușcat iubita și socrul când a aflat că vor să plece la muncă în STRĂINĂTATE

Narcis Popa |
Data publicării:

Un bărbat nu a suportat gândul că fosta lui iubită vrea să plece la muncă în Germania și s-a dus la ea acasă, acolo unde și-a împușcat socrul. El a vrut să împuște și copiii din curte, numai că arma s-a blocat. 

Totul s-a întâmplat în comuna Bivolari, din județul Iași. După ce și-a împușcat socrul, atacatorul și-a adus aminte că are de rezolvat un conflict mai vech și cu un alt sătean, astfel că l-a împușcat și pe acesta. 

Poliţiştii ieșeni au fost alertaţi, duminică seara, prin două apeluri la numărul de urgență 112 de către două femei, care au anunțat că doi bărbați au fost împușcați în localitatea Bivolari.

Victimele au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, iar unul dintre bărbați a fost dus direct în sala de operaţii, pentru că glonţul i-a atins artera femurală.

„Una dintre persoane a intrat direct în sală, la chirurgie. Are 53 de ani, era împuşcat la nivelul membrului inferior partea superioară, a fost atinsă artera femurală şi era în şoc hemoragic când a ajuns echipajul nostru de Terapie Intensivă Mobilă. L-au intubat, l-au adus la spital şi au intrat direct cu el în sală”, a declarat Ovidiu Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon.

Potrivit medicului, cel de-al doilea bărbat a fost împuşcat în picior, dar rana nu i-a pus viaţa în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel