Un român făcut pentru stilul cumbia. Radhu: "Am plecat din România ca să vin în Argentina și să fac muzica ce îmi place"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cântărețul latino de origine română Radhu, care s-a lansat în Mexic alături de celebra Laura Zapata, s-a făcut remarcat și în Argentina. Este singurul muzician român care cântă cumbia.

Radhu s-a născut în România și a învățat să vorbească spaniola în adolescență. În urmă cu 15 ani a fost pus să asculte cumbia argentiniană, iar de atunci a devenit singurul cântăreț român cu acest stil.

La vârsta de 12 ani, a fost distribuit într-o piesă de teatru, ceea ce i-a stârnit interesul pentru scenă și pentru muzică. Deși îi asculta pe Whitney Houston și Michael Jackson, principalele sale referințe erau cântăreții latini Ráfaga, Marcela Morelo și Enrique Iglesias.

Fascinat de Argentina și de sunetul tropical, a făcut o pauză în cariera sa de succes alegând acest gen și, făcând un mix din diferite ritmuri latino-americane, le poartă acum ca pe un stindard în întreaga regiune europeană.

Un român făcut pentru stilul cumbia

 

Românul Radhu și-a lansat single-ul și videoclipul Puro Amor, care dă numele albumului său și care este deja disponibil pe toate platformele digitale. Acesta a fost înregistrat în studioul Recordex, cu contribuția profesionistă a producătorului Luis Perrusi și include un omagiu adus Gildei, o artistă pe care a admirat-o mereu de la distanță.

Exprimându-și constant în rețelele sale de socializare laudele față de lucrurile care au legătură cu Argentina, a vizitat orașul, a trecut pe la 100 Mar del Plata - Pinamar și a acceptat propunerea de a acorda un scurt interviu pentur El Marplatanse.

Radhu: "Am plecat din România ca să vin în Argentina și să fac muzica ce îmi place"

 

Partea ta cea mai pozitivă: Partea mea cea mai pozitivă este să fiu recunoscător pentru că am sănătate și fericire! Acum sunt fericită și nu sunt în căutarea ei.

Când s-a trezit în tine vocația pentru ceea ce faci? Când mi-am dat seama că printr-un mesaj frumos, demn, sănătos, putem schimba societatea noastră, ne putem conduce publicul pe calea cea mai bună și apoi putem trăi cu toții fericiți!

Încotro te îndrepți în lumea de astăzi? Chiar și în momentul în care colecționez mereu momente! Nu lucruri... doar momente frumoase pe care mi le oferă viața!

Te-ai gândit vreodată să lași totul pentru a începe o viață nouă? Da, întotdeauna... Am plecat din România ca să vin în Argentina și să fac muzica care îmi place!

Niciodată nu ai spune da la ce? Niciodată nu aș spune da la tot ceea ce ucide trupul și sufletul. La droguri, la cântat despre lucruri rele și la violență!

Cum te conectezi cu latura ta spirituală? Foarte bine... Sunt un prieten bun pentru mine... nu cel mai bun, dar sunt un prieten intuitiv!

Speri să te întorci într-o altă viață și să faci ce? Sunt un artist din naștere, așa că mă voi întoarce ca artist. Dacă nu cânt, sigur mă voi apuca de actorie sau de pictură!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel