Un român de doar 18 ani, arestat în Italia pentru trafic de substanțe interzise

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român a fost prins în flagrant în timpul unei tranzacții de droguri. Ce au găsit polițiștii în apartamentul acestuia a dus la arestarea tânărului.

Ieri dimineață, în cadrul unor operațiuni antidrog desfășurate în Vico Santa Caterina a Formiello, polițiștii au făcut o captură importantă, arestând un tânăr de 18 ani de origine română, bănuit de trafic de droguri. Momentul capturii a fost marcat de o confruntare tensionată între forțele de ordine și suspect, care a încercat să scape de sub supravegherea acestora.

Ce au găsit polițiștii în apartamentul traficantului

 

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, tânărul ar fi fost surprins în timp ce livra droguri către un bărbat, în schimbul unei sume de bani. Incursiunea polițiștilor a fost rapidă și fermă, însă suspectul a încercat să fugă la vederea acestora.

Citește și: 

După o scurtă alergătură, acesta a fost oprit, iar în urma percheziției asupra sa s-au găsit patru pachete de cocaină și un pliculeț de marijuana, alături de suma de 95 de euro, bani considerați a fi proveniți din traficul de substanțe interzise.

Investigațiile au continuat și la domiciliul tânărului, unde polițiștii au descoperit un cântar de precizie și alte materiale folosite în ambalarea drogurilor, întărind suspiciunile legate de activitățile sale ilegale. Este important de menționat că tânărul are și antecedente în acest sens, fiind deja cunoscut poliției.

În urma acestei acțiuni, suspectul a fost arestat sub acuzația de deținere ilicită de substanțe stupefiante și rezistență la autorități, în timp ce cumpărătorul a fost sancționat administrativ pentru posesia de droguri în scop personal. 

--------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel