Un român beat a încins toate spiritele într-un zbor WizzAir: „Dacă n-ai deschis cătuşele, în maxim câteva minute, voi fi mort!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în stare avansată de ebrietate a creat haos, seara trecută, într-un avion ce venea de la Copenhaga şi urma să aterizeze pe aeroportul din Otopeni. Scandalagiul a fost încătuşat şi luat de poliţiştii de frontieră la aterizare.

După ce a consumat o sticlă de tărie, individul a devenit recalcitrant şi a început să-i înjure pe ceilalţi pasageri. Mai mulţi bărbaţi, inclusiv însoţitorii de zbor au încercat să-l liniştească şi să-l imobilizeze. Cum n-au reuşit, piloţii au solicitat intervenţia forţelor de ordine. Românul a fost încătuşat şi luat de poliţiştii de frontieră după aterizrea pe Otopeni.

"Băi, lache! Cheamă comandantul să-mi deschidă cătuşele, băgami-aş ****!"

Cu aproape douăzeci de minute înainte de aterizare, bărbatul s-a dezlănţuit. După ce băuse tot zborul, a început să vorbească singur, apoi a devenit recalcitrant şi ar fi înjurat pasagerii.

Mai mulţi bărbaţi, inclusiv însoţitorii de zbor au încercat să-l liniştească şi să-l imobilizeze: "Haide mă toţi pe el! Pune mâna pe el! Stai aşa! Prinde-l, mă!".

Vezi și: Panică pentru zeci de români într-un avion: Piloții au declarat „Mayday”. Ce spune Poliția

Pasagerul beat a fost încătușat și reținut de polițiști, după aterizarea avionului pe Otopeni

Avionul a aterizat la ora 21.25 de minute pe Aeroportul Otopeni. Echipajul zborului a fost cel care a solicitat de urgenţă, prin turnul de control, intervenţia Poliţiei de Frontieră la bordul aeronavei.

"Lumea mă aplaudă, pentru că eu am fost în stare să-mi dau viaţa pentru România!", strigă individul.

A urmat intervenția polițiștilor și încătușarea:

- "Pe burtă, pe burtă! Vezi că dacă n-ai deschis cătuşele în maxim câteva minute, voi fi mort! Deschide-le şi ce vrei tu aia fac, nu-i problemă".

- "Au! Au!"

- "Haide, nu mai ţipa, că ţipi degeaba!"

- "Au! Băi, salvarea! Băi stai pe bazinul meu, bazinul meu e spart! Bazinul meu e spart de forţele speciale!"

Un român beat a încins toate spiritele într-un zbor WizzAir: „Dacă n-ai deschis cătuşele, în maxim câteva minute, voi fi mort!“ 

 

La aeroport a fost solicitată şi o trupă anti-tero, dar şi o ambulanţă.

În urma incidentului nimeni nu a fost rănit, iar asupra bărbatului nu au fost găsite arme albe sau obiecte periculoase. Bărbatul de 44 de ani a fost preluat de Poliţiştii de Frontieră, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal. Acum, individul recalcitrant riscă să petreacă ani grei după gratii.

Continuarea, pe observatornews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel