Un român a provocat haos pe o șosea din Franța. S-a răsturnat cu camionul și a împrăștiat 9 tone de portocale

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Românul transporta 9 tone de portocale (Foto: Freepik)
Românul transporta 9 tone de portocale (Foto: Freepik)

Un șofer român a provocat haos pe o autostradă din Franța, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul în care transporta 9 tone de portocale. Drumul a fost bolocat timp de mai multe ore. 

Un accident rutier spectaculor a avut loc în noaptea de 9 mai 2024, pe autostrada A20, în apropiere de localitatea Saint Maurice de la Souterraine. Un camion frigorific s-a răsturnat, blocând parțial circulația și determinând autoritățile să devieze temporar traficul.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 00:30, când un camion frigorific încărcat cu aproximativ nouă tone de portocale s-a răsturnat, blocând complet fluxul de vehicule în direcția de la sud la nord.

Potrivit autorităților franceze, traficul a fost redirecționat prin giratoriul Croisière, evitând astfel formarea de blocaje majore. Situația s-a remediat progresiv, iar circulația a fost reluată la normal în cursul după-amiezii, la peste 12 ore de la incident.

Portocalele au fost adunate și încărcate în alt camion

 

Operațiunile de transfer ale încărcăturii de portocale în alt vehicul și operațiunile de ridicare a camionului răsturnat au durat aproape 12 ore.

Șoferul implicat în accident, un român care locuiește în Spania, a fost rănit la picior și a fost transportat la Spitalul Universitar din Limoges pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Conform autorităților, acesta și-a respectat programul de conducere, însă se pare că a adormit la volan.

Starea sa de sănătate nu ridică îngrijorări majore, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului, scrie publicația News.dayFR.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel