Un român a fugit de două ori din izolare ca să meargă să se certe cu soacra

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

 Un bărbat de 35 de ani pus în carantină la Liceul Tehnologic Economic din Piatra Neamț a vrut să fugă folosind un cearceaf pentru a coborî pe geam.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, bărbatul aflat în carantină la Liceul Tehnologic Economic din Piatra Neamț a fugit din cameră marți seara.

Un bărbat aflat într-un centru de carantină din Piatra-Neamț a părăsit incinta fără aprobare. În scurt timp, polițiștii l-au localizat și l-au adus înapoi, izolându-l la etajul clădirii. Acesta a folosit un cearceaf pentru a coborî pe fereastră, dar a căzut de la etajul 2. Câteva minute mai târziu, persoana în discuție s-a aruncat pe geam.

Potrivit autorităților, bărbatul se afla în autoizolare din data de 18 martie, dar a ieșit ieri și a consumat alcool, apoi mers la soacra sa acasă pentru a face scandal. Femeia a sesizat poliția, iar bărbatul a fost ridicat și dus într-un centru de carantină. La scurt timp, acesta a sărit pe geam.

„Bărbat de 35 de ani, din Piatră Neamț, de etnie roma se află în autoizolare din 18 martie. A ieșit astăzi, a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacră să acasă pentru a genera scandal. Această a sesizat în mod direct autoritățile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină. În urmă cu puțin timp acesta s-a aruncat de la etajul 1 al centrului. Bărbatul are fractură deschisă la picior, și cu o stare generală bună“, transmite prefectul județului, potrivit presei locale.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel