Un român, campionul Marii Britanii la dans sportiv!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Andrei a inceput sa danseze la varsta de 6 ani si a evoluat in cadrul a doua cluburi de Dans Sportiv din Timisoara, facand parte in ultimii 3 ani din lotul national de dans sportiv al Romaniei.

Andrei Toader are 13 ani si este dansator sportiv. Impreuna cu partenera lui, Mia Linnik-Holden (12 ani) in 24 Iulie 2015 la Bournemouth, UK au devenit campionii Marii Britanii, la categoria Juniori sub 14 ani la dansuri Ballroom (Vals, Tango, Foxtrot, Vals Vienez, Quickstep) si Latino (Cha-Cha-Cha, Rumba, Samba, Paso doble, Jive).

Andrei locuieste in Manchester din Iunie 2015 la familia partenerei de dans, Mia, dupa ce parintii au luat legatura prin Facebook in luna Aprilie 2015 si au planificat mutarea lui Andrei in Marea Britanie. Andrei a inceput sa danseze la varsta de 6 ani si a evoluat in cadrul a doua cluburi de Dans Sportiv din Timisoara, facand parte in ultimii 3 ani din lotul national de dans sportiv al Romaniei.

Andrei este cel mai tanar roman dansator sportiv din istorie care a devenit campion national in Marea Britanie, scrie angliamea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel