Un primar și-a mărit "din pix" salariul la 13.500 de lei: "E o obligație, nu un merit!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un primar din România și-a majorat salariul cu 1000 de lei în plus pe lună, precizând că această măsură este fapt o obligație.

După ce premierul Ludovic Orban a anunțat că va îngheța salariile demnitarilor, pentru ca acestea să nu mai crească odată cu majorarea salariului minim brut, primarul orașului Murfatlar a adoptat o hotărâre de Consiliu Local prin care îşi măreşte salariul, cel al viceprimarului, dar şi pentru ceilalţi angajaţi din instituţie.

Edilul şi-a făcut practic singur un cadou de Crăciun - 1.000 de lei în plus pe lună la salariu, mai exact, de la 12.480 de lei, la 13.500 de lei, scrie Digi 24.

Valentin Saghiu, primarul din Murfatlar, a declarat la Digi24 că, de fapt, a fost făcută o actualizare, care trebuia, de altfel, să fie făcută mai de dinainte. În plus, "nici nu am ajuns la mărirea de 2.380 (plusul la salariu - n.r.)", a spus el.

"Toţi colegii mei sunt obligaţi să ajungă la această sumă, e vorba şi de salariul viceprimarului şi de al consilierilor locali, toate aceste lucruri trebuie puse în aplicare", a spus Saghiu.

Întrebat care sunt avantajele localităţii, primarul a enumerat: "mari contribuabili, brutării, gară maritimă, industrie grea, comerţ, magazine mari, patru benzi până la Constanţa, vară, turism".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel