Un primar din Italia i-a cerut favoruri sexuale unei românce, în schimbul găsirii unui loc de muncă. Femeia l-a dat în judecată

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O româncă din Italia susține că a fost șantajată de primarul localității Petilia Policastro pe care l-a rugat să-i găsească un loc de muncă. Fostul Primar Amedeo Nicolazzi este trimis în judecată, fiind acuzat de agresiune sexuală și șantaj. 

Un nou proces începe în scandalul care a avut loc la Primăria din localitatea Petilia Policastro. Judecătorul pentru prevenirea pericolelor de risc la Tribunalul din Crotone, Elisa Marchetto, a decis să trimită în judecată, sub acuzații de concurs sexual, fostul primar Amedeo Nicolazzi, care se confruntă deja cu acuzații similare în alt dosar.

Noul proces este programat să înceapă pe 20 martie. Conform anchetei procurorului Alessandro Rho și a carabinierilor din Compania Petilia Policastro, în mai 2017, Nicolazzi ar fi primit în biroul său din primărie o femeie româncă care apelase la el cu câteva zile mai devreme pentru a cere ajutor în găsirea unui loc de muncă.

Primarul s-a dezbrăcat în Primărie, în fața româncei

 

Primarul, "abuzând de autoritatea sa", ar fi încercat să o forțeze pe femeie să întrețină relații sexuale. După ce a adus femeia în biroul său și a închis ușa cu cheia, Nicolazzi ar fi abordat problema cererii de muncă și, după ce a insistat în zadar pentru ca ea să se așeze pe canapea lângă el, ar fi scos organele genitale și, atingându-și părțile intime, ar fi rostit fraze cu conținut explicit, relatează publicația Il Quotidiano del Sud.

Femeia a reacționat imediat și l-a scuipat pe Nicolazzi, reușind să fugă din cameră. Aceasta s-a constituit parte civilă, fiind asistată de avocatul Mario Saporito, tatăl actualului primar, Simone Saporito, al cărui consiliu a decis deja să se constituie parte în proces, angajând avocatul Giovanni Staglianò. 

Primarul a mai fost acuzat de fapte similare

 

Edilul Nicolazzi nu este străin de acuzații de acest gen. Dacă acuzațiile sunt confirmate în procedurile judiciare ulterioare, acest lucru ar însemna că fostul primar este recidivist.

În alt caz, primarul a fost chiar reținut de poliție în aprilie 2021, în cadrul unei anchete similare. El este acuzat că ar fi cerut favoruri sexuale de la o femeie care a apelat la el pentru ajutor în privința fiului său. "Te ajut dacă ții și la mine", i-ar fi spus edilul.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel