Un pompier RUPE TĂCEREA! Despre filmul salvării de la COLECTIV: „Vă rog să-mi primiţi scuzele pentru modul în care s-a acționat“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Bogdan Covalciuc a fost vreme de mulți ani pompier și apoi membru al echipajului SMURD. După ce a văzut acțiunea camarazilor săi la tragedia de la Colectiv a rămas fără cuvinte...

În urma publicării filmului operațiunii de salvare în urma incendiului de la Colectiv se pot sice multe. Un fost pompier, Bogdan Covalciuc, a scris o scurtă, dar cuprinzătoare imprsie despre aceasta pe pagina sa de Facebook după ce a vizionat filmarea făcută de un coleg de-al său.

„Vă rog să-mi primiţi scuzele pentru modul în care s-a acționat la Colectiv... No Comment ...pentru că nu-mi găsesc cuvintele .... Multumesc... camaradului Mircea Petriuc... de la care am 'furat' câteva cuvinte ( Eu sunt blocat după ce am văzut filmarea)“, a scris Bogdan Covalciuc pe pagina sa de Facebook.

Acesta îl parafrazează apoi colegul său, Mircea Petriuc: „O filmare, esențială pentru a se putea stabili concret ce s-a întâmplat acolo, a fost ascunsă tuturor și doar o mână de oameni au știut de ea până acum. Faptul că a fost ascunsă inclusiv procurorilor și corpului de control, arată cât tupeu au cei care conduc destinele pompierilor, cât de intangibili se cred. Ei au propria lor agendă...', a  notat salvatorul Petriuc.

Bogdan Covalciuc a fost comandat de echipaj și conducător pe autospeciala SMURD vreme de mulți ani, până să iasă la pensie. Din 1991 a lucrat ca pompier, iar după 10 ani s-a alăturat echipei SMURD.  Deci a văzut multe în cariera lui de slavator. El este de asemnea administratorul singurului forum de pompieri din România, Pompieri Info. În anul 2015 a fost chiar nominalizat la Gala „10 oameni de valoare pentru Constanța“ de către constănțeni la secţiunea Administrație.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel