Un polițist din Teleorman le vindea colegilor cătușe cu 50 de lei. "Cele GRATUITE nu sunt pe stoc"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Doi criminali români au ajuns în cătușe, după ce au ucis un om care i-a rugat să dea muzica mai încet
Doi criminali români au ajuns în cătușe, după ce au ucis un om care i-a rugat să dea muzica mai încet

Un poliţist din cadrul IPJ Teleorman este cercetat de superiori, după ce le-ar fi vândut colegilor cătușe, spunându-le că cele gratuite nu mai sunt pe stoc. 

Plângerea a fost făcută pe pagina de Facebook a sindicatului poliţiştilor Diamantul, unde o persoană s-a plâns că la IPJ Teleorman cătușele au fost vândute, în loc să fie date gratuit, relatează mdi.tv.

Astfel, agentul ar fi achiziționat echipamentele de protecție de la o firmă specializată și, ulterior, şi-ar fi îndemnat colegii să le cumpere de la el, în schimbul sumei de 50 de lei.

"Se pare că IPJ Teleorman a ajuns SRL, au cătușe de vânzare. Primit in privat: Azi, noua promoție a fost chemată să primească materialele din dotare. Au primit pistol, au primit baston, au primit spray, iar când au ajuns la cătușe....nu aveau pe stoc, dar cine vrea, poate cumpăra cu 50 lei, de la ei, de la IPJ, că de vânzare aveau", se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

După apariția informației în spațiul public, reprezentanții IPJ Teleorman au început verificările cu privire la activitățile comerciale desfășurate de agent. În prezent, acesta este cercetat pentru a se constata în ce măsură acțiunea lui a fost o abatere disciplinară.

Potrivit IPJ Teleorman, "mijloacele de protecție, armamentul, muniția, cătușele și spray-ul sunt distribuite gratuit de către inspectorat pentru desfășurarea activităților din teren".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel