Un pilot a întors avionul în mijlocul zborului pentru ca pasagerii să poată vedea aurora boreală

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un pilot a efectuat o întoarcere în mijlocul zborului pentru ca pasagerii să poată vedea uimitoarele aurore boreale.

Deși în ultimele luni nu au lipsit întârzierile de zbor și avioanele care se întorceau fără a putea ajunge la destinație, în sfârșit, există o veste bună pentru pasageri.

Daily Mail a relatat că pasagerii zborului U21806 de la Reykjavik, Islanda, către aeroportul din Manchester au rămas uimiți când un pilot easyJet a luat o rută neobișnuită.

Ocolul a durat mai puțin de 10 minute, iar pasagerii au fost martorii unei priveliști uluitoare a luminilor polare.

 

Întârziere cu surprize 

 

Deși zborul lor fost ușor întârziat față de program, a meritat, potrivit celor de la bord.

Adam Groves, din Lymm, Cheshire, a declarat că priveliștea incredibilă a "încununat" vacanța sa, în care s-a și logodit, conform BBC News.

Barbatul a declarat că el și logodnica sa se aflau în partea dreaptă a aeronavei și a spus că nu ar fi putut vedea spectaculoasa auroră dacă nu ar fi fost pilotul foarte "amabil".

Pasagerul a spus: "Speram să le vedem cât timp am fost acolo, dar nu am avut ocazia. Am decolat și, la jumătatea zborului, pilotul a stins toate luminile, iar priveliștea putea fi văzută pe fereastra din stânga. Dar noi stăteam pe partea dreaptă și, după câteva minute, pilotul a schimbat înapoi și a făcut o buclă de 360 de grade pentru ca toată lumea să vadă."

Partenera sa a declarat că surpriza finală din timpul zborului de întoarcere a fost cel mai bun mod de a încheia escapada lor romantică.

Ea a spus: "După zile întregi în care am sărit în mașină cu orice ocazie pentru a încerca să găsim aurorele boreale fără să le observăm, faptul că în sfârșit am reușit să le vedem pe cer a fost finalul perfect pentru o călătorie foarte specială."

 

 

 

„Echipajul easyJet va face întotdeauna mai mult decât orice pentru clienți”

 

Un purtător de cuvânt de la easyJet a declarat: "Nu am avut timp să ne gândim la asta. Suntem încântați de căpitanul zborului nostru de la Reykjavik la Manchester că ieri seară a reușit să efectueze o manevră controlată pentru a permite pasagerilor să asiste la un spectacol uimitor din aer al uneia dintre cele mai mari priveliști ale naturii, aurora boreală.

Echipajul nostru va face întotdeauna mai mult decât orice pentru clienții noștri și suntem încântați că am putut împărtăși cu ei această priveliște specială a aurorei boreale.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel