Un nume important din PNL a DEMISIONAT

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Alexandru Nazare, prim-vicepreședinte PNL și șef al campaniei electorale pe București, a demisionat, anunță Antena 3.

„Datorită animozităților apărute între conducerea PNL București și conducerea centrală, atât în partid cât și în presă, organizația București e denigrată permanent și indiferent ce eforturi se fac, ele nu sunt luate în calcul.

Nu avem cum să obținem rezultate bune în campanie în condițiile în care organizația e permanent atacată atât public, cât și în partid. (...) Personal, în condițiile date, indiferent cât aș fi de bine intenționat, nu am cum să scot rezultate spectaculoase și ca atare prefer să ocupe aceste poziții oameni agreați de conducerea centrală", a explicat Nazare, potrivit Antena 3.

Citește și DEMISIE la vârful PNL. Rareș Bogdan, precizare în DIRECT

Rareș Bogdan a explicat ieri seară că Alexandru Nazare se va implica totuşi în campania pentru alegerile din luna mai, alături de Cristian Buşoi, şi el candidat la europarlamentare.

„Nu pleacă nimeni. E o chestiune care se întâmplă în orice partid. (...) Nu e absolut nimic grav prin faptul că în mijlocul celei mai mari filiale liberale se întâmplă şi astfel de chestiuni. În marea lor majoritate cei din Bucureşti s-au mobilizat foarte bine. (...) Partidul va intra în 'tranşee', va intra în luptă şi nu am nici cel mai mic dubiu că şi Alexandru Nazare va intra în această bătălie. Chiar nu am motive de teamă, sincer", a declarat miercuri fostul moderator de televiziune Rareş Bogdan în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel