Un medic din Italia ieșit la alergat în parc a fost călcat și ucis de un șofer român

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Un tragic accident, provocat de un român, a avut loc marți seara, 19 martie, în Roma, lângă Villa Borghese, soldându-se cu moartea unui medic italian în vârstă de 37 de ani.

Incidentul a avut loc în jurul orei 21:30, când victima, care se afla în acea zonă pentru că făcea jogging, a fost lovită de un SUV, în timp ce ieșea din parc, conform presei străine.

Șoferul vehiculului, un tânăr român în vârstă de 26 de ani, a fost testat pozitiv la alcool în urma testelor de rutină la Policlinico Umberto I și a fost găsit cu o alcoolemie destul de mare.

Polițiștii de la Poliția Locală sunt activ implicați în reconstituirea dinamicii accidentului, analizând imaginile de la camerele de supraveghere din zonă și interogând martorii oculari. Deși cercetările sunt încă în desfășurare, viteza mare a vehiculului nu a fost exclusă ca fiind o ipoteză posibilă, având în vedere amploarea impactului care a dus la aruncarea victimei la câțiva metri distanță.

 

Medicul a murit pe loc

 

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, victima, medic rezident, a fost găsită în haine sport și fără acte la locul accidentului. Bărbatul ar fi murit pe loc de la impactul puternic.

Tragedia a șocat comunitatea locală și a adus în prim-plan din nou problema conducătorilor auto sub influența alcoolului. În ciuda eforturilor autorităților de aplicare a legilor în ceea ce privește consumul de alcool la volan, astfel de incidente continuă să aibă loc, lăsând în urmă familii distruse și vieți pierdute.

Cu toate că identitatea victimei nu a fost dezvăluită oficial, moartea sa prematură și tragică a fost resimțită profund în comunitatea medicală și dincolo de aceasta. 

În timp ce ancheta continuă să dezvăluie circumstanțele exacte ale accidentului, comunitatea transmite condoleanțe pentru familia medicului ucis.Românul așteaptă să își primească pedeapsa.

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel