Un lider Pro România consideră alianţa cu ALDE „o CICLONIADĂ”: „Partidul lui Tăriceanu merită să DISPARĂ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Liderul unei filiale Pro România din judeţul Neamţ respinge alianţa cu ALDE, susţinând că filiala pe care o conduce nu va participa „la tot felul de ciolaniade”. „Tăriceanu şi ALDE trebuie lăsaţi să cadă. Să dispară din viaţa politică”, susţine acesta.

Preşedintele organizaţiei Târgu-Neamţ al Pro România, Peiu Vlad-Pantelimon, scrie pe Facebook că a aflat din presă, nu pe canale interne şi nu în urma unor dezbateri democratice, că Pro România şi ALDE vor susţine un candidat comun la alegerile prezidenţiale.

„Cum Tăriceanu şi ALDE se fac responsabili în egală măsură de proasta guvernare alături de PSD şi de situaţia catastrofală în care se află România, aceştia trebuie lăsaţi să cadă. Să dispară din viaţa politică. Să intre în istorie. Nu trebuie ajutaţi să urce înapoi pe val. Iar domnul Mircea Diaconu, cu toată stima pentru cariera sa de artist, este un prezidenţiabil foarte slab, motiv în plus pentru ca echipa Pro România Târgu Neamţ să nu sprijine acest proiect", scrie Peiu Vlad-Pantelimon.

Potrivit acestuia, câta vreme filiala şi-a asumat o misiune importantă în faţa oamenilor, nu va accepta să îi dezamăgească „participând la tot felul de ciolaniade de acest gen. Dupa europarlamentare, toţi liderii politici au susţinut că au înţeles mesajul primit de la populaţie. După jocurile pe care le fac astăzi, se pare că nu a înţeles nimeni nimic".

Preşedintele organizaţiei Târgu-Neamţ al Pro România adaugă că dacă decizia sa va atrage sancţiuni, este pregătit să şi le sume.

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianţă electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. Copreşedinţii formaţiunii vor fi Norica Nicolai din partea ALDE şi Sorin Câmpeanu de la Pro România, au declarat surse politice, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel