Un italian din Lombardia, infectat cu noul Coronavirus

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un cetăţean italian a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, conform unui comunicat emis vineri dimineaţă de regiunea Lombardia, citat de Reuters.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost internat într-un spital din oraşul Codogno, situat în nordul ţării, şi este supus unor teste suplimentare, se precizează în comunicat.

Dacă rezultatele se confirmă, acesta ar fi al patrulea caz de coronavirus înregistrat în Italia, după ce o altă persoană din Italia şi doi turişti chinezi au fost testaţi pozitiv, notează Reuters.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat joi seară că, deşi se înregistrează un declin continuu al numărului de noi cazuri de infecţie cu coronavirus în China continentală, există în continuare riscul ca epidemia să se răspândească în afara ţării. ''Suntem încurajaţi de această tendinţă, însă nu este momentul pentru delăsare'', a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în cadrul unei informări de presă la Geneva. Până joi seara, 25 de ţări raportaseră 1.076 de cazuri la OMS. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel