EXCLUSIV  Un hoț venit din Spania a vrut să spargă o masină de lângă un centru de autoapărare

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un hoț care a fost condamnat și în Spania a vrut să spargă mașina unui profesionist în Krav Maga, chiar în timp ce mai mulți practicanți ai sportului erau prezenți pentru un examen. 

Hoțul a avut proasta inspirație să încerce să dea lovitura chiar în timp ce la sediul clubului avea loc un examen pe Krav Maga. Ce a urmat, este demn de filmele de comedie:

"O zi proastă pentru un hoț cu un cazier lung. Ce inspirație proastă să încerce să sustragă bunuri dintr-o mașină aflată în fața săli în timpul unui examen de Krav Maga, dar și asistat de participanții cursului de instructori. Ionut Ikmf Radu , Instructor la IKMF Krav Maga Dacians, a surprins hoțul cu mâna pâna la umăr în mașină. În ciuda intenției de a fugi, Ionut, a reușit să imobilizeze la sol hoțul, și să cheme poliția. Înconjurat fiind de elevi ai scolii, hoțul și-a acceptat soarta de a se reintoarce la pușcărie și a așteptat cuminte venirea echipajului de poliție. Robert se numește hoțul, dar puțin probabil să mai spargă mașini în următorii ani," a scris pe contul său de socializare Bogdan Ionescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel