Un grup din serviciile secrete rusești ar vrea să-l elimine pe Putin. Metodele luate în considerare: „Otrăvire, boală bruscă, accident”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Rusia avertizează că va ataca Marea Britanie și SUA dacă Ucraina va încerca să recucerească centrala din Zaporizhzhia. „Ori pământ rusesc, ori pământ pârjolit”
Rusia avertizează că va ataca Marea Britanie și SUA dacă Ucraina va încerca să recucerească centrala din Zaporizhzhia. „Ori pământ rusesc, ori pământ pârjolit”

Un grup format din membri ai serviciilor secrete rusești ar plănui să-l elimine pe președintele Vladimir Putin și să „restabilească legăturile economice” cu Occidentul.

Potrivit unor informații furnizate de Direcția Generală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, citate de Știrile PRO TV, metodele luate în considerare ar fi: „Otrăvire, boală bruscă, accident”.

Ministerul Apărării din Ucraina susține că în Rusia s-ar fi format un grup de „oameni influenți” care doresc „să-l scoată pe Putin de la putere cât mai curând posibil și să restabilească legăturile economice cu Occidentul, care au fost distruse de războiul din Ucraina”.

Informațiile susțin că grupul ar fi pus ochii deja pe Alexander Bortnikov, directorul rus al Serviciului Federal de Securitate și membru al cercului interior al lui Putin, ca succesor al președintelui.

Directoratul mai afirmă că Bortnikov și Putin ar fi avut o ceartă după ce președintele ar fi dat vina pe el pentru ”greșeli fatale” care s-au făcut în invazia lentă și costisitoare a Ucrainei.

„Bortnikov și departamentul său sunt responsabili pentru analizarea stării de spirit a populației Ucrainei și a capacității armatei ucrainene”, susține Direcția Generală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Ucrainenii mai spun că informațiile lor provin de la surse rusești, care „au în vedere diverse opțiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere”, inclusiv un potențial asasinat.

Schimbarea conducerii poate fi, de asemenea, „o încercare de a stabili o cooperare cu autoritățile ucrainene”, pe măsură ce războiul se prelungește, se arată în mesajul postat pe Facebook.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel