Un fost deputat, exclus din PSD, va CANDIDA la alegerile prezidențiale

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul deputat exclus din PSD Ninel Peia, care susţinea în trecut că predarea în şcoli a orelor de educaţie sexuală ar trebui pedepsită cu închisoarea, a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale, din partea Partidului Neamul Românesc.

„Consiliul Fondatorilor Naţionali şi Organizaţiile Teritoriale Consacrate au hotărât consensual să nominalize pe domnul Ninel PEIA, preşedinte fondator, drept candidat desemnat al Partidului Neamul Românesc în competiţia electorală pentru demnitatea supremă de Preşedinte al României. Astfel, prin decizia luată dăm un răspuns limpede societăţii româneşti, în general, membrilor şi simpatizanţilor partidului, în special, referitor la angajarea radicală şi fără echivoc a Partidului Neamul Românesc în conţinutul profund şi reformator al politicii naţionale. Adresarea noastră se îndreaptă totodată către toţi trăitorii în sfânta lege a românismului dar şi către acei patrioţi de alte origini care se manifestă sincer ca apărători şi promotori a valorilor noastre naţionale în Europa şi în lume, indiferent de natura convingerilor lor politice sau civice”, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii.

Reprezentanţii partidului precizează că decizia ca Ninel Peia să fie candidat la prezidenţialele de la finalul acestui an este una logică şi vine să răspundă aşteptărilor românilor de a fi conduşi de „oameni cu credinţă şi dragoste de ţară”.

„Decizia noastră este deplin logică şi vine în întâmpinarea aşteptărilor îndreptăţite ale românilor de a fi reprezentaţi şi conduşi de Oameni cu Credinţă şi Dragoste de Ţară, împlinind în fapt visurile de libertate, unitate, prosperitate, dreptate şi echitate, reiterate adesea în lunga noastră istorie. Cerem cu deferenţă şi Onoare celor ce trăiesc în Legea Românilor să ne fie aproape, pentru a scrie împreună ”Carta Magna” a refondării şi devenirii fireşti a acestei Ţări Minunate şi a acestui Neam Eroic. Toţi pentru Ţară! Nici Unul pentru Sine! Suntem români şi punctum! Sus Patria! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, conchide sursa citată.

Ninel Peia a candidat şi la alegerile europarlamentare tot din partea Partidului Neamul Românesc pe care l-a fondat. Fostul deputat PSD Ninel Peia, care a fost exclus din rândul social-democraţilor, la începutul lunii martie a anului 2016.

Ninel Peia scria, în martie 2016, pe blogul său, că vaccinurile ar fi dus la îmbolnăvirea bebeluşilor din Argeş infectaţi cu bacteria E.coli.

În mai 2016, Peia a elaborat şi depus în Parlament un proiect de lege care propunea ca predarea educaţiei sexuale fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsită cu închisoarea. Peia motiva că „în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi sexualitatea deviantă'”, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel