Un drum din Roma s-a prăbușit brusc. Prăpastia a înghițit două mașini / FOTO

Cristina Iacob |
Data publicării:
SURSĂ FOTO: fanpage.it
SURSĂ FOTO: fanpage.it

Două mașini parcate au fost înghițite de o prăpastie uriașă. 

O tragedie a lovit cartierul Quadraro din Roma în această noapte, când o prăpastie uriașă s-a deschis pe via Sestio Menas. Cu o lățime și o adâncime de zece metri fiecare, prăpastia a devorat două mașini - o Dacia și un Renault - într-un moment terifiant.

Autoritățile locale din grupurile Tuscolano și Prenestino au intervenit imediat, închizând drumul și securizând zona, care a fost rapid izolată pentru a preveni alte incidente tragice. Din fericire, evenimentul s-a produs în jurul orei 1 dimineața, când străzile erau mai puțin aglomerate, limitând astfel riscul de victime umane.

Cu toate acestea, consecințele sunt grave pentru cele două autoturisme implicate, care au fost grav avariate în urma prăbușirii. Pompierii au intervenit cu promptitudine, folosind o macara pentru a recupera mașinile din groapa adâncă, conform unui videoclip postat pe pagina de Instagram Welcome to Favelas.

Cauzele acestei prăbușiri catastrofale nu sunt încă clare, iar anchetele sunt în desfășurare pentru a determina factorii implicați și tipul de intervenție necesar pentru a repara drumul afectat.

2. SURSĂ FOTO... (un-drum-din-roma-s-a-prabusit-brusc--prapastia-a-inghitit-doua-masini--foto_02092600.JPG)

Nu este primul eveniment de acest gen Cu doar o zi înainte, o altă dolină a apărut pe Via Portuense, într-o zonă locuită de călugărițe, înghițind o camionetă. Fenomenele au fost atribuite condițiilor meteorologice nefavorabile care au afectat orașul, inclusiv ploi torențiale și furtuni, care au cauzat inundații și prăbușiri de teren. Cu toate acestea, în ambele cazuri, nu au fost raportate victime umane, iar eforturile de refacere a drumurilor au început imediat pentru a restabili siguranța și normalitatea în comunitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel