Un copil de cinci ani și-a găsit mama moartă în casă în timpul carantinei. Fratele femeii rupe tăcerea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Știrile PRO TV
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Un băiat de cinci ani și-a găsit mama moartă în casă, în timpul carantinei, acum o lună, în Marea Britanie. Fratele femeii a găsit abia acum puterea să vorbească despre drama care-i macină familia, după ce un alt frate și-a pus capăt zilelor.

Katie Simms, în vârstă de 32 de ani, a fost descoperită fără suflare de fiul ei Archie, în sufrageria casei lor din Kettering, Northants, luna trecută. Potrivit poliției, nu este o moarte suspectă.

Deși nu a spus explicit că s-a sinucis, Fratele lui Katie, David, a declarat că ea „se lupta să supraviețuiască” de câțiva ani, după ce fratele lor mai mare, Barry Gunn, și-a luat viața în 2015.

 

„Sora mea era foarte încăpățânată, dar totuși era o persoană deschisă”

 

Barry avea 40 de ani când s-s sinucis, și suferea de sindrom post-traumatic după un stagiu în Sierra Leone, cu Regimentul Anglican Regal.

„Sora mea era foarte încăpățânată, dar totuși era o persoană deschisă, îi plăcea să iasă în oraș. De la moartea fratelui nostru, s-a închis în sine și a manifestat un fel de fobie de a ieși din casă. Criza COVID a dat-o peste cap” a spus fratele ei, David, potrivit Știrile PRO TV.

Mai mult, el crede că femeia a fost afectată și de faptul că nu putea ieși din casă ca să o viziteze pe mama lor, pentru că avea dificultăți de respirație.

„Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer intestinal, acum are o tumoare, așa că nu poate călători. Această carantină ne-a izolat practic pe toți” a mai spus el.

 

Femeia a fost foarte afectată de moartea fratelui

 

Femeia a fost foarte afectată de moartea fratelui, spune David, mai ales că acesta a supraviețuit câteva luni, legat la aparate, după ce a înghițit un pumn de medicamente ca să se sinucidă.

David a lansat acum o chetă publică pe platforma GoFundMe pentru a coperi costurile înmormântării și a înființat un cont pe numele nepotului său, Archie.

Bărbatul este devastat de la moartea surorii sale. „Cred că am eșuat în încercarea de a o ajuta” a mai spus el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel