Ninel Peia, candidat la prezidențiale, a DISPĂRUT. Anunțul poliției de ULTIMĂ ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Candidatul la prezidențiale Ninel Peia e dat dispărut, potrivit unui anunț al Poliției Române.

Candidatul la președinția României, Ninel Peia, este dat dispărut, a anunțat, joi seara, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj. Peia s-a cazat miercuri într-un hotel din Cluj, iar joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon, susțin polițiștii clujeni, transmite Mediafax.

Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Ninel Peia de Serviciul de Protecție și Pază. Candidatul la președinție din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de joi spre vineri, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

"În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Ninel Peia a participat miercuri la Cluj la o întâlnire electorală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel