Un „călător în timp” a prezis evenimentele care vor schimba lumea în 2023: Indicii despre un eveniment major care va avea loc la jumătatea anului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un „călător în timp” a prezis evenimentele care vor schimba lumea în 2023: Indicii despre un eveniment major care va avea loc la jumătatea anului
Un „călător în timp” a prezis evenimentele care vor schimba lumea în 2023: Indicii despre un eveniment major care va avea loc la jumătatea anului

Un TikToker, care susține că a călătorit din anul 2671, a publicat o serie de evenimente uriașe care vor avea loc pe Pâmânt de-a lungul acestui an.

TikTokerul Eno Alaric, al cărui cont pe rețeaua socială se numește „radianttimetraveler” și urmărit de zeci de mii de persoane, a afirmat că în acest an vor avea loc o serie de evenimente care vor schimba lumea: de la descoperirea unor noi leacuri pentru boli până la invazii extraterestre.

Misteriosul „călător în timp” a făcut anterior avertismente despre planete gemene cu Pământul, vizitatori din spațiu și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni, relatează Știrile PRO TV. Dar acum, el a transmis că vor fi făcute descoperiri științifice majore după ce 8.000 de oameni vor fi aleși de o specie extraterestră pentru a salva planeta.

În cel mai recent filmuleț pe care l-a postat pe TikTok, Eno a explicat: „ATENȚIE! Pentru toți cei care cred că sunt un fals călător în timp, amintiți-vă aceste evenimente majore din restul anului 2023”.

 

Evenimentele majore din 2023, în opinia lui Eno Alaric

 

Iată care sunt evenimentele majore din 2023, în opinia lui Eno Alaric:

- 23 martie: 8.000 de oameni sunt aleși pentru a salva omenirea de către un extraterestru cunoscut sub numele de Campionul. El îi va duce pe acești oameni pe o altă planetă locuibilă pentru a salva specia de o altă rasă extraterestră ostilă.

- 15 mai: Un megatsunami înalt de 230 de metri lovește San Francisco, California, făcând peste 200.000 de victime.

- 12 iunie: Un crater adânc de 8 km se deschide în urma unui cutremur cu magnitudinea de 9,5 grade, eliberând multe specii despre care se credea că au dispărut.

- 18 iunie: Șapte oameni cad din cer la întâmplare.

- 12 august: Oamenii de știință găsesc un leac pentru cancerul de piele, folosind o glandă pituitară de la o veveriță.

- 3 decembrie: Un cristal mare este descoperit în adâncul Amazonului, având puterea de a vindeca toate afecțiunile și rănile.

- 29 decembrie: Oamenii de știință găsesc o modalitate de a folosi celule stem pentru a crește organe de înlocuire și noi tipuri de organe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel