Un bărbat a oprit bolidul de lux Lamborghini pe marginea drumului și a început să vândă pepeni. Ce a pățit eroul acestei întâmplări (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat care, săptămâna trecută, și-a oprit Lamborghiniul de peste 500.000 de euro la marginea unui drum aglomerat din Turcia și a început să vândă din portbagaj pepeni, a fost amendat de poliție.

Însă suma cu care a fost amendat este modică pentru el - 1.228 de lire turecești, aproximativ 140 de euro.

Eroul acestei întâmplări neobișnuite este un cetățean iranian, foarte activ pe rețelele sociale, care a transmis live pe canalele sale vânzarea de pepeni.

Pe data de 2 septembrie, el și-a oprit bolidul Lamborghini la marginea unuia dintre dintre cele mai aglomerate drumuri din districtul Beyoğlu și a început să vândă pepeni cu cinci lire kilogramul. Imaginile cu bărbatul s-au viralizat și au ajuns la poliție, relatează Digi24. Proprietarul mașinii a fost identificat după numărul de înmatriculare și a fost amendat pentru utilizarea mașinii în alte scopuri decât cele menționate în permis.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

خبر داغ روز رسانه های ترکیه ????????????⚔️ #turkey #top #news #karpuzlamborghini #karpuz #waterlemonlamborghini #gta5 #gta #lamborghini #police #traffic #trafficstop

O postare distribuită de Seyed Yashar Tavakolian (@yasharrapfa) pe

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel