Un autocar din ROMÂNIA, care transportă români în TOATĂ EUROPA, la un pas de TRAGEDIE. Manevră PERICULOASĂ a șoferului (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șoferul unui autocar aparținând unei firme care se ocupă de transportul persoanelor în toată Europa a fost la un pas de a produce o tragedia,efectuând o manevră periculoasă într-o curbă pe un drum din Hunedoara.

Pasagerii unui autocar al unei firme românești care efectuează curse în toată Europa au trecut prin momente de spaimă cumplite, în timp ce şoferul maşinii a fost la un pas să provoace o tragedie pe Drumul Naţional 7 în județul Hunedoara. 

Aflat într-o coloană de maşini, şoferul autocarului cu numere românești s-a aventurat într-o depăşire neregulamentară care se putea transforma într-o tragedie. Un şofer care circula din sens opus a reuşit să evite la timp impactul dintre autoturismul pe care îl conducea şi autocarul aflat pe contrasens, care s-a angajat în depășirea unui autotractor care transporta autoturisme. Bărbatul care circula regulamentar a frânat brusc pentru a-i da posibilitatea celui aflat la comanda autocarului să revină pe banda sa de mers. Imaginile au fost surprinse cu o cameră de bord.

Potrivit site-ului firmei care deține autocarul, aceasta se ocupă de transportul călătorilor în toată Europa, dar și pe rute interne în România. „A fost înființată în München de trei antreprenori tineri, cu scopul de a mări gradul de confort și rentabilitatea călătoriilor pe distanță lungă“, este descrierea firmei.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel