Un apropiat al lui Liviu Dragnea, o nouă CONDAMNARE pentru CORUPȚIE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
digi24.ro
digi24.ro

Fostul deputat Dorinel Ursărescu a primit doi ani și patru luni de închisoare în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influență. Decizia nu este definitivă.

Ursărescu mai are însă o condamnare, tot pentru corupție, la un an de închisoare cu suspendare, potrivit b1.ro. Ursărescu este un apropiat al lui Liviu Dragnea și al baronului PSD Ionel arsene.

Până în luna august, Ursărescu a fost consilier al președintelui Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, demisionând "din motive personale".

Dorinel Ursărescu, consilier al președintelui ANRM Gigi Dragomir, a fost una dintre persoanele implicate activ în dezbaterile privind legea off shore.

Amintim că după arestarea lui Liviu Dragnea, în PSD a început o operațiune de epurare a 'slugilor' fostului lider de partid. Însă Viorica Dăncilă nu a mers însă până la capăt cu epurările, iar unul dintre cei păstrați în funcție în acel moment a fost chiar Dorinel Ursărescu.

Ursărescu este un personaj extrem de controversat și certat cu legea. El are două dosare penale, dintre care unul cu condamnare definitivă de un an cu suspendare pentru fapte de corupție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel