Un aeroport din România oprește total zborurile între 15 august și 30 septembrie

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
aeroport_bucuresti
aeroport_bucuresti

Un aeroport din România oprește total zborurile între 15 august și 30 septembrie din cauza faptului că intră în reparații capitale. 

Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a anunțat, joi, că zborurile vor fi sistate timp de o lună și jumătate de pe Aeroportul Bacău, pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare a pistei.

Investiția se ridică la peste 35 de milioane de euro și este finanțată din fonduri europene nerambursabile.

„În acest moment se lucrează la modernizarea și extinderea pistei de aterizare/decolare, un obiectiv esențial, care are ca scop creșterea numărului de zboruri, prin atragerea de noi operatori pentru noi destinații. Am vizitat ieri șantierul de pe AIGE și sunt foarte mulțumit deoarece antreprenorul a decis să suplimenteze numărul de utilaje și de oameni, pentru a termina lucrarea în cel mai scurt timp!”, a scris pe Facebook Sorin Brașoveanu.

Conform acestuia, în perioada 15 august-30 septembrie 2020, zborurile de pe Aeroportului Internațional „George Enescu” vor fi sistate.

„Modernizarea Aeroportului Internațional din Bacău face parte din strategia de dezvoltare a județului Bacău. Împreună cu Autostrada A13 reprezintă principalele motoare pentru transformarea Bacăului în centrul economic al Moldovei”, a mai scris șeful CJ Bacău pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel