Uluitor. O haită de câini, în fața capelei unde este este depus trupul Anei Oros, femeia ucisă de patrupede. Hingherii, chemați să intervină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O haită de câini s-a adunat astăzi lângă capela din Cimitirul Giulești Sârbi, unde a fost depus trupul neînsuflețit al Anei Oros Daraban, tânăra  româncă ucisă de o haită de câini pe Lacul Morii. Oamenii prezenți spun că unii dintre ei au fost agresivi și au fost chemați hingherii pentru a interveni, potrivit Antena 3 CNN.

Trupul neînsuflețit al Anei a fost depus de ieri la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, urmând ca apoi să fie transportată și înmormântată sâmbătă, în orașul său natal, Baia Mare, alături de părinții ei.

În cimitir și lângă capelă, în timp ce apropiații vin la catafalc pentru a-și lua un ultim rămas-bun, o haită de câini și-a făcut apariția. Cei prezenți spun că  o altă haită a fost sesizată și mai departe, în cimitirul Giulești Sârbi. Oamenii au solicitat intervenția Autorității pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

 

Mesaj cutremurător transmis de soțul Anei Oroș, tânăra sfâșiată de o haită de câini în București: "Ne vom întâlni acolo"

 


Ieri, fostul soț al Anei Daraban a mers la INML să ridice trupul neînsuflețit. Medicii legiști au numărat pe corpul femeii sute de mușcături, și au tras concluzia că Ana a murit în câteva minute, după ce i-a fost secționată artera femurală. Fostul soț este singura persoană apropiată care se poate ocupa de funeralii. Ana are o soră stabilită în Statele Unite ale Americii, care face eforturi să ajungă în țară.

Uluitor. O haită de câini, în fața capelei unde este este depus trupul Anei Oros, femeia ucisă de patrupede

 

„Ana era un om foarte jovial, ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de incident, vestea a fost teribilă, cutremurătoare, nu mi-a venit să cred, avea niște planuri să își petreacă weekendul cu fiul nostru. Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este tragic și foarte dureros, cred că este practic inadmisibil, intolerabil ca în mileniul trei, într-o societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, să se întâmple lucruri de genul ăsta”, a declarat Ioan Daraban, fostul soț al Anei Oros Daraban.

Până acum, anchetatorii au prelevat cu ajutorul veterinarilor probe de sânge găsite pe blana câinilor capturați de ASPA și le-au luat inclusiv amprentele dentare, pentru a vedea dacă se potrivesc cu mușcăturile de pe corpul Anei. Astfel ar putea stabili dacă a fost vorba de maidanezi sau de câini de luptă, așa cum susțin unii localnici.

Ana Oros Daraban a fost ucisă în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

2. Cine este ... (cine-este-femeia-omorata-de-o-haita-de-caini-in-bucuresti--ana-lucra-la-primaria-capitalei.JPG)

 

Cine este femeia, omorâtă de o haită de câini în Bucureşti? Ana lucra la Primăria capitalei

 

Femeia de 44 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost mușcată de câinii fără stăpân în zona Lacul Morii, din Sectorul 6, din București. 

Sâmbătă dimineaţă, Ana a ieşit la alergat în zona Lacul Morii şi, la un moment dat, a ajuns pe un câmp din zonă, acolo unde a fost atacată de câini. Din nefericire, rănile suferite i-au fost fatale. Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din Bucureşti, voluntar la mai multe asociaţii şi ONG-uri care se ocupă de protecţia mediului înconjurător.

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător şi în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeaşi zonă. Femeia a fost salvată din colţii animalelor de doi biciclişti, care treceau prin zonă. Victima a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel