UK. Român DISPĂRUT. Share masiv pentru găsirea bărbatului, după apelul DISPERAT al familiei

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii se mobilizează masiv pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe Andrei Prelipcean, un român dispărut în Marea Britanie.

Un român este dat dispărut în Marea Britanie. Românii s-au mobilizat masiv pe rețelele de socializare, în speranța că acesta va fi găsit cât mai repede, având în vedere că are probleme psihice și este fără tratament.

Mesajul disperat al familiei:

"Buna ziua. Ma numesc Carmen Prelipcean si caut cu disperare ajutorul oriunde. Imi caut cumnatul disparut in Anglia. Va rog din suflet sa ma ajutati. Va spun povestea noastra aici. Fratele sotului meu pe nume Prelipcean Andrei a fost dat disparut in urma cu o saptamana in Anglia in orasul Dover. Are 37 de ani si locuia in Anglia de 2 ani. Vreau inca de la inceput sa precizez ca baiatul are probleme psihice ( inainte de a fi disparut era sub tratament medicamentos ).

Miercuri, 20.12.2018, a fost luat de catre un prieten pentru a-l duce acasa in Romania (locuieste in Suceava). Din cauza faptului ca nu a avut nici un fel de act de identitate asupra lui a fost coborat din masina si lasat in granita in Dover fara bani, fara telefon, si fara acte. Am anuntat politia pentru a face cunoscuta disparitia lui.

Luni, 24 decembrie 2018, a fost gasit de politisti in orasul Bradford, acestia platindu-i un bilet de tren pentru a ajunge la Londra la Ambasada. Insa el nu a ajuns la Londra. Am sunat si la Ambasada iar cei de acolo ne-au confirmat acest lucru. Va rog din inima suntem toata familia intr-o situatie de disperare. Poate din intamplare il vede cineva in Londra".

Cine poate oferi date despre locația românului poate lua legătura cu familia acestuia, apelând următoarele numere de telefon:

Prelipcean Carmen - 0049.17662860526

Prelipcean Silviu - 0049.17665650514

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel